Företagsresa till Köpenhamn

· Tips
Author

När du planerar din nästa företagsresa till Köpenhamn kan du ha några saker i åtanke. Det är som vanligt viktigt att du är ute i god tid. Men i och med den rådande pandemin är det viktigt att du har koll på vad som faktiskt gäller. Dels vad som gäller för inresa till Danmark men också vad som gäller när du ska resa in i Sverige igen.

Det allra bästa är att kolla upp flygbiljetter och boka online. På det här viset spar du tid och kan försäkra dig om din resa i lugn och ro.

Försäkra dig när du reser

Först och främst är det viktigt att du försäkrar dig när du reser i tjänst. Ibland kan din hemförsäkring inte täcka just resor som sker i form av arbete. Därför är det viktigt att du och ditt företag ser till att ni försäkrar er.

Köpenhamn perfekt för kickoff

Sist men inte minst är det allra bästa att planera in nytta med nöje. När du ändå åker ner till Köpenhamn kan du kolla med HR om det är möjligt för resten av teamet att åka med ner till Danmark. Köpenhamn är en perfekt stad för teambuilding-aktiviteter och ett stort affärscentrum för oss svenskar.